Snitz Forums 2000
Snitz Forums 2000
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Community Forums
 Show-Off Your Forums
 New Chat Interface
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DelflyZero
Starting Member

USA
21 Posts

Posted - 14 January 2008 :  18:09:20  Show Profile  Visit DelflyZero's Homepage
Take a look it may give you guys some new Idears.
http://delflyzero1.somee.com/chatsplit.html

My site
http://delflyzero1.somee.com

Podge
Support Moderator

Ireland
3775 Posts

Posted - 14 January 2008 :  18:17:20  Show Profile  Send Podge an ICQ Message  Send Podge a Yahoo! Message
Sorry, but has to be one of the worst webpages I've seen in a long time. I actually thought your post was spam.

You need to fix your active topics page - http://delflyzero1.somee.com/forum/active.asp

quote:
Active Server Pages error 'ASP 0116'

Missing close of script delimiter

/forum/active.asp, line 77

The Script block lacks the close of script tag (%>).


Shouldn't the link in your sign be http://delflyzero1.somee.com/ not http://delflyzero.somee.com/ ?

Podge.

The Hunger Site - Click to donate free food | My Blog | Snitz 3.4.05 AutoInstall (Beta!)

My Mods: CAPTCHA Mod | GateKeeper Mod
Tutorial: Enable subscriptions on your board

Warning: The post above or below may contain nuts.

Edited by - Podge on 14 January 2008 18:18:11
Go to Top of Page

balexandre
Junior Member

Denmark
418 Posts

Posted - 14 January 2008 :  18:51:37  Show Profile  Visit balexandre's Homepage  Send balexandre an ICQ Message
quote:
Sorry, but has to be one of the worst webpages I've seen in a long time. I actually thought your post was spam.


not that you're not right Podge but you can kill a guy with that sentence !!!

eheheh

Bruno Alexandre
(Strøby, DANMARK)

"a Portuguese in Danmark"


Go to Top of Page

bobby131313
Senior Member

USA
1162 Posts

Posted - 14 January 2008 :  20:02:46  Show Profile  Visit bobby131313's Homepage
That link completely locked FF. Had to shut down the service in task manager.

Switch the order of your title tags
Go to Top of Page

DelflyZero
Starting Member

USA
21 Posts

Posted - 14 January 2008 :  20:06:36  Show Profile  Visit DelflyZero's Homepage
Look was not trying to show you the page layout, was trying to show you a new chat system, I don't mind being trashed for trying to show people something new. I know you all are much better then me and I have asked lots of questions here, Sorry if I bothered you all.

My site
http://delflyzero1.somee.com

Edited by - DelflyZero on 14 January 2008 20:18:49
Go to Top of Page

JJenson
Advanced Member

USA
2121 Posts

Posted - 14 January 2008 :  21:03:50  Show Profile  Visit JJenson's Homepage
Chat wouldn't load for me at all I was going to check it out but couldn't

I would say design needs some work but you should go out and look at sites that are simple and user freiendly the more stuff you put in the more it can get tedious and very hard to manuver and have a look around. Everyone is a work in progress I would say try and revamp the look a little and you could attrach alot more people.

Just my 2 cents
Go to Top of Page

bobby131313
Senior Member

USA
1162 Posts

Posted - 14 January 2008 :  21:23:04  Show Profile  Visit bobby131313's Homepage
I tried to load the chat twice with Firefox and both times it locked it up tight.

Switch the order of your title tags
Go to Top of Page

DelflyZero
Starting Member

USA
21 Posts

Posted - 14 January 2008 :  21:55:15  Show Profile  Visit DelflyZero's Homepage
Bobby I have people that use FF that have gone in, do you have dialup maybe that is the problem , let me know , also I know the site
needs lots of work and thanks for all your comments good and bad.

My site
http://delflyzero1.somee.com
Go to Top of Page

bobby131313
Senior Member

USA
1162 Posts

Posted - 14 January 2008 :  22:14:35  Show Profile  Visit bobby131313's Homepage
I'm afraid I have very fast cable. I have the latest JVM installed too.

Switch the order of your title tags
Go to Top of Page

phy1729
Average Member

USA
589 Posts

Posted - 14 January 2008 :  23:04:02  Show Profile
Confirm FF crash Mac 10.4.11 crashed after I allowed Javascript from everywherechat.com
Go to Top of Page

muzishun
Senior Member

United States
1079 Posts

Posted - 14 January 2008 :  23:40:52  Show Profile  Visit muzishun's Homepage
It crashed FF on two computers for me as well. I tried the link both at work and at home.

Bill Parrott
Senior Web Programmer, University of Kansas
Co-Owner and Code Monkey, Eternal Second Designs (www.eternalsecond.com)
Personal Website (www.chimericdream.com)
Go to Top of Page

DelflyZero
Starting Member

USA
21 Posts

Posted - 14 January 2008 :  23:51:59  Show Profile  Visit DelflyZero's Homepage
I just downloaded FF and tryed it , it's slow but it loads fine ?
I'm loading video on the start page , but you can avoid the video news if you choose dialup option off the start page at
http://delflyzero1.somee.com

PS, I don't have a Mac to check it but thanks for the input.

My site
http://delflyzero1.somee.com

Edited by - DelflyZero on 14 January 2008 23:53:42
Go to Top of Page

DelflyZero
Starting Member

USA
21 Posts

Posted - 15 January 2008 :  00:15:02  Show Profile  Visit DelflyZero's Homepage
Thanks podge I fixed the active asp, didn't even know it was broken, thanks

My site
http://delflyzero1.somee.com
Go to Top of Page

Podge
Support Moderator

Ireland
3775 Posts

Posted - 15 January 2008 :  00:33:59  Show Profile  Send Podge an ICQ Message  Send Podge a Yahoo! Message
You're welcome.

Podge.

The Hunger Site - Click to donate free food | My Blog | Snitz 3.4.05 AutoInstall (Beta!)

My Mods: CAPTCHA Mod | GateKeeper Mod
Tutorial: Enable subscriptions on your board

Warning: The post above or below may contain nuts.
Go to Top of Page

balexandre
Junior Member

Denmark
418 Posts

Posted - 15 January 2008 :  03:35:53  Show Profile  Visit balexandre's Homepage  Send balexandre an ICQ Message
under FF 2.0.0.11 using Windows XP SP2 I get the chat,

"ChatSpace Client 4.0.0.320" on this page

Also "chatted" with DelflyZero on it, eheheh

Bruno Alexandre
(Strøby, DANMARK)

"a Portuguese in Danmark"


Go to Top of Page

balexandre
Junior Member

Denmark
418 Posts

Posted - 15 January 2008 :  04:15:52  Show Profile  Visit balexandre's Homepage  Send balexandre an ICQ Message
just to Add that you can get a ASP Chat to Add to Snitz Forum for free

it's called "ASPChatWorX 3.0" and you can find the download link right here

and right out of the box, with no addition whatsoever you get this nice chat

Bruno Alexandre
(Strøby, DANMARK)

"a Portuguese in Danmark"


Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000 © 2000-2019 Snitz™ Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07