Snitz Forums 2000
Snitz Forums 2000
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Snitz Forums 2000 DEV-Group
 DEV Internationalization (v4-archive)
 Snitz in önemli sorunları&Öneriler (Adminlere)
 New Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

hobbyrc inc.
Starting Member

3 Posts

Posted - 15 May 2002 :  18:21:18  Show Profile  Visit hobbyrc inc.'s Homepage  Reply with Quote
Merhaba.
Bende web sitemde snitz forum kullanıyorum ve oldukca randıman alabiliyorum. Fakat diğer forumlarda online olan kullanıcıları gösteren bir özellik var ve çok hoşuma gidiyo. Daha bemim gibi kaç kişi bu sistemi istiyodur bünyesinde kim bilir ama bana göre isteyenler oldukca fazladır.
Bu konu hakkında bişi daha. her kullanıcı kendi resmini attoğo posta koyabiliyomu?
Bu özellikleri nerden bulabilirim? Daha dorusu varmı?

Sorunlara gelince:
bi post attıkdan sonra "postunuz gönderildi" deyip bir sonraki sayfaya geçiyor ordada "Have a nice day" diyip sürekli o pencereyi yeniliyor. bu sorunu halledecek bi kod varmı?

teşekkürler

Edited by - Nathan on 16 May 2002 01:39:59

[moved by bozden on 01 October 2002]

<

Edited by - Deleted on 01 October 2002 18:27:54

crash
Advanced Member

Netherlands
2064 Posts

Posted - 15 May 2002 :  18:31:34  Show Profile  Visit crash's Homepage
err... and that is in english?

Crash's Site | Crash is from
<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 15 May 2002 :  18:34:36  Show Profile
NOTE: Sorry for using Turkish in the answer. The questiones are basic and the answers are repeated a lot of times in here.

quote:

Merhaba.
Bende web sitemde snitz forum kullanıyorum ve oldukca randıman alabiliyorum. Fakat diğer forumlarda online olan kullanıcıları gösteren bir özellik var ve çok hoşuma gidiyo. Daha bemim gibi kaç kişi bu sistemi istiyodur bünyesinde kim bilir ama bana göre isteyenler oldukca fazladır.

Snitz'e herşey hemen eklenmiyor. İnsanlar MOD'ları geliştiriyor (MOD: Modification, add-on = değişiklik, eklenti) bunlar iyice gelişince forumun bir parçası oluyor. Modları default.asp üzerinde göreceğiniz MOD ile ilgili forumlarda inceleyebilirsiniz.

Aradığınız özellik "active users 4" tarafından sağlanıyor.

quote:

Bu konu hakkında bişi daha. her kullanıcı kendi resmini attoğo posta koyabiliyomu?
Bu özellikleri nerden bulabilirim? Daha dorusu varmı?

İmza alanına konulacak img kodu ile başka bir sunucu alanındaki dosyayı göstermek mümkün.

quote:

Sorunlara gelince:
bi post attıkdan sonra "postunuz gönderildi" deyip bir sonraki sayfaya geçiyor ordada "Have a nice day" diyip sürekli o pencereyi yeniliyor. bu sorunu halledecek bi kod varmı?

Bu da aylardır bilinen ve çok özel koşullarda ortaya çıkan bir durum. HTTP-REFERER ile ilgili bir sorun. Yakında yayınlanacak v3.4 bunu çözüyor. Bu konuyu "endless refresh" kelimelerini burada arayarak inceleyebilirsiniz.

quote:

teşekkürler

Rica ederim.

Think Pink
==> Start Internationalization Here<
Go to Top of Page

hobbyrc inc.
Starting Member

3 Posts

Posted - 15 May 2002 :  18:52:44  Show Profile  Visit hobbyrc inc.'s Homepage
anladım.
birde nereden indireceğimi söyleyebilirmsin acaba? yani active user ların kodunu? sonra nasıl koyacağım onu sayfalara?

bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 15 May 2002 :  19:06:10  Show Profile
quote:

anladım.
birde nereden indireceğimi söyleyebilirmsin acaba? yani active user ların kodunu? sonra nasıl koyacağım onu sayfalara?

bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Ingilizce ve ASP biliyorsanız iyi olur. Yoksa çok sorun yaşarız. Tüm MOD'lar için http://www.ls3k.com'u deneyin lütfen.

Think Pink
Go to Top of Page

hobbyrc inc.
Starting Member

3 Posts

Posted - 15 May 2002 :  19:20:20  Show Profile  Visit hobbyrc inc.'s Homepage
evet az çok biliyorum fakat bu hatadan biş anlamadım :

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e37'

[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] The Microsoft Jet database engine cannot find the input table or query 'FORUM_ONLINE'. Make sure it exists and that its name is spelled correctly.

/inc_activeusers.asp, line 140

<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 15 May 2002 :  19:34:31  Show Profile
Ben active users'ın eski bir sürümünü kullandım. Bu hangi sürüm? Bunun söylediği kurulumu doğru yapmamış olduğunuz... FORUM_ONLINE tablosu yok diyor... Kuruluş için paket içinden çıkan readme dosyasını ve/veya MOD forumlardaki ilgili konuyu okumanız gerek (İng).

Ben denemedim, nasıl yapılacağını bilmiyorum ve maalesef her şeyi de çeviremem.

Think Pink
Go to Top of Page

Nathan
Help Moderator

USA
7664 Posts

Posted - 16 May 2002 :  01:39:33  Show Profile  Visit Nathan's Homepage
. . . I'm moving this to the internationalization forum. For Davio's sake . . .

Nathan Bales
Snitz Exchange | Do's and Dont's<
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000 © 2000-2021 Snitz™ Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07