Author |
Topic  |
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 04 June 2002 : 08:11:19
|
Şimdilerde kabloya geçeceğim için şu an firewall kuruyorum. Tek tek güvenlik ayarları yapıyorum. http erişimini şimdi sağladım. Bağlantım kesintili olacaktır. Tam olunca bakarız.
bryce, o zamana kadar:
Bilgisayar sürekli web üzerinde mi? Lokal bir ayar gibi geldi... O dizine IUSR_machinename kullanıcısının read/write erişimi var mı? Bir de paket içinde bulunan setup.asp dosyasının adını değiştirip, setuporig.asp dosyasını setup.asp olarak kopyalayıp onu dener misiniz?
Think Pink ==> Start Internationalization Here< |
 |
|
bryce
Starting Member
22 Posts |
Posted - 04 June 2002 : 15:05:52
|
Aynı hatayı veriyor.Galiba benim atladıgım bi yer var.Sizden haber bekliyorum. Teşekkürler...
< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
|
bryce
Starting Member
22 Posts |
Posted - 05 June 2002 : 03:40:44
|
Bilgileri gönderdim fakat mailde bi sorun var gibi. icq:152568891
< |
 |
|
GANYANCI
Starting Member
Turkey
10 Posts |
Posted - 05 June 2002 : 10:31:43
|
Türkçe 4.0.3. betada sorunsuz çalışan mod ların listesi, bir sitede download linki filan var mı? Şu anda çalışan yapıyı bozmadan uygulanabilecek modlar neler?
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın! < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 05 June 2002 : 13:19:32
|
quote:
Türkçe 4.0.3. betada sorunsuz çalışan mod ların listesi, bir sitede download linki filan var mı? Şu anda çalışan yapıyı bozmadan uygulanabilecek modlar neler?
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın!
Tahmin edersiniz ki, olsa şu "start here" konusunda bulabilirdiniz... Aslında 3.3.05'de çalışan tümü v4b03.x'de çalışmalı, ama sadece İngilizce tabii...
Bildiğim Active Users v4, eski bir Guestbook sürümü, Events Calendar v2sr1 International üzerine de çalışılıyor...
Eh bunların hiçbiri v4 uyumlular demek değil tabii. Çünkü daha ortada v4 yok!
 |
|
AggReSiVe
Starting Member
Turkey
2 Posts |
Posted - 21 June 2002 : 16:42:41
|
Herkese merhabalar. Buraya mesaj atıp sizleri rahatsız etmek istemezdim. Fakat artık dayanamadım. Çünkü snitz kullanmaya başladığımdan beri bu sorun hakkında kimse yardım etmedi !
Söylemek ve öğrenmek istediğim ise; bende popüler konu işlemiyor. Yani; mesela konular belli bir cevap sayısı alınca alevli icon çıkıyor ya. İşte o bence olmuyor. Evde pws'de çalıştırdım 3,3,03 - 3,3,05 - bir de 4,0 beta 3 müydü tam hatırlamıyorum. Çalıştırdım ama hatta deneme diye cevap sayısını 2 yapıp 15-20 cevap yazmama rağmen alevli icon çıkmıyor. Evde ben değişik üyeler kaydedip onlardan cavap yazdım farklı farklı ama yine olmadı. Ip numarası aynı diye olmuyordur belki dedim web'de kurulu olanda da cevap sayısını 2 yaptım. Yine alevli icon çıkmadı. Bunun nedeni ne olabilir ve bunu nasıl düzeltebiliriz ¿ Lütfen bunda yardımcı olabilirmisiniz. Bir kere dahi alevli icon çıkmadı! Yardımlarınızdan dolayı Teşekkür ederim. Rahatsız ettiğim için ise özür dilerim.
( şu an kullandığım versiyon ve dolayısıyla popüler konunun düzelmesini istediğim versiyon ; v3,3,03 ) SAYGILARIMLA Ercan ERKAN
< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
|
btekcan
Junior Member

Turkey
112 Posts |
Posted - 25 June 2002 : 02:55:30
|
Merhaba Sn.Ozden
Rahatsiz ediyorum,ancak benim soyle bir sorunum var ve Turkce spesifik oldugu icin bulamadim.
Eskiden forum'um Turkiye'de bir domain'de idi,fakat hosting sorunlarindan dolayi yurt disina kaydirdim.Fakat bir sorun oldu,bazi kullanicilar sifrelerimizle giremiyoruz falan demeye basladilar.Bende kontrol ettim bu kullanicilar hep Turkce karakter kullanan kisilerdi,daha sonra pek dikkatimi cekmemisti ama forum'a baktimki bazi yerlerde Turkce karakterler cikmiyor,yani ı olan yerler i olmus falan,yani topic'lerde.Bu sorun neden olabılır yada nasıl cozebılırım acaba.
Not:Forum'un kendi menulerinde sorun yok,sadece eskiden TR yazdigim yerler basliklar cikmiyor,birde DB'yi actigimda herseyi normal goruyorum.Ayrica http://forum.snitz.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17884 bu topic'te olanlarida yaptim ama olmadi ,hala benim eski halde yazdiklarim veya kullanicilarin yazdiklari dogru gorunmuyor.Ayrica benimde hosting su anda 121Host'ta.
Tesekkurler Bulent Tekcan
Edited by - btekcan on 25 June 2002 04:23:30< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 25 June 2002 : 05:12:58
|
Maalesef bu benim de çözemediğim bir problem hala... Bu konuda 121host ile yazışmanızı öneririm.
 |
|
bryce
Starting Member
22 Posts |
Posted - 29 June 2002 : 04:54:36
|
Arkadaslar yeniden merhaba. Forumun arama sayfasında bir sorun yaşıyorum.Aramayı başlattıgımda ----- ADODB.Recordset error '800a0cc1' Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal. /forum/search.asp, line 332 ------- şeklinde bir hata mesajı alıyorum.Sizce sorun ne olabilir? Forum versiyonu:sf2k_v40_b03 Teşekkürler.....
< |
 |
|
btekcan
Junior Member

Turkey
112 Posts |
Posted - 01 July 2002 : 08:11:09
|
Eger adres http://www.digital-sistem.com/forum2002/search.asp burasi ise bir sorun gozukmuyor. Ancak benim tecrubelerimden soyle diyebilirim eger local settings'i TR ise kullandiginiz Host'un ondan oluyor veya tam tersi.Yani eger kod icinde mesela "memberid" yaziyorsa onu ancak "MEMBERID" yazinca anliyor.Tabi bu ornek sadece,sizin yazdiginiz satirda veya onu ilgilendiren bir ust veya bir alt satirdada boyle birsey olabilir.Ben zamaninda birsuru dosya duzeltmistim ,en sonunda Hosting'i yurt disina kaydirdim,simdi sorun yok.
Saygilar Bulent Tekcan
< |
 |
|
AggReSiVe
Starting Member
Turkey
2 Posts |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
|
guney
Starting Member
26 Posts |
Posted - 08 July 2002 : 16:02:29
|
Merhabalar,
benimde 2 sorum olacaktı. Cevaplamanız ve yardımınız mümkün olursa çok sevinirim.
1. Active users kurdum. Başta herşeyiyle normal çalışıyordu. daha sonra ayarlardaki üyelerin forumdan ayrıldıktan sonraki forumda görünme sürelerini ayarlayan kısım dogru işlemez oldu. 5 dakikaya ayarlamıştık. Ama üye forumdan ayrılır ayrılmaz ismide hemen yok oluyor. İster 20 dakika ister 10 dak ister 3 dakika hiç degişmiyor. Bunun çözümü nedir?
2. Private Mail kurduk. Gerçekten çok gerekliydi ve güzel işliyor. Dün gece biri mail hesaplarına girmiş ve bazı mailleri açıp okumuş. Bazılarınıda silmiş. Bu forumun server şifresine ve tüm üyelerimizin şifrelerini degiştirmesine neden oldu ama yeniden olabilir. Bunu nasıl önleyebiliriz? Ve foruma login yapmadan dışardan forum içi mailleri okumak mümkün mü? Bunu yapabilen biri ile karşılaştık. Hiç hoş bir sey degil.
Yardımlarınız herkese yardımcı olacaktır. Dikkat edilmesi gerekir. Sürüm 3. serinin bugs lar düzeltilmiş hali...
< |
 |
|
Topic  |
|