Author |
Topic  |
antivitamin
Starting Member
Turkey
13 Posts |
|
blackinwhite
Average Member

Turkey
657 Posts |
Posted - 24 May 2001 : 10:37:23
|
vakit alan temel bazı dopsyalar var, mesela
faq.asp topic.asp default.asp forum.asp post_info.asp post.asp . . .
bunlar için temel bazı karşılıkları bulgumuzda daha sonra ileriki versiyonlarla birlikte gelecek templatelere bunları uyarlamak kolay olacaktır.
< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 25 May 2001 : 11:40:14
|
Arkadaşlar, işle ilgili bazı problemler dolayısıyla aşırı yoğunum, buralara çok kısa kaçamaklar yapıyorum. Kusura bakmayın.< |
 |
|
blackinwhite
Average Member

Turkey
657 Posts |
Posted - 26 May 2001 : 07:06:21
|
birşey kaçırmış sayılmazsın, biz de birşey yapmadık 
Sanırım en kısa zamanda bir plan ve iş bölümü yapmamız gerekiyor.Ne dersiniz?
ismailk
__________________ aQuarium > right-click intellectual device "I am a legal alien"< |
 |
|
antivitamin
Starting Member
Turkey
13 Posts |
Posted - 26 May 2001 : 07:14:59
|
17 haziran da sınavım var, ondan sonra 10 gün kadar kendi sitemi yenilemek için müsadenizi istiyorum.Daha sonra tamamen sizinim :)< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 26 May 2001 : 14:19:16
|
Yeni versiyon (v3.3) beta teste girdi. Kısa zamanda (3-5 gün) çıkar ve gerçek Internationalization başlar. Onun üzerinden gitmekte fayda var. < |
 |
|
ukara
Starting Member
4 Posts |
Posted - 27 May 2001 : 16:08:32
|
Güzel bir çalışma olacak gibi 
< |
 |
|
antivitamin
Starting Member
Turkey
13 Posts |
|
blackinwhite
Average Member

Turkey
657 Posts |
Posted - 29 May 2001 : 09:46:03
|
quote:
ver 3.2.0.6 alphanın türkçeleştirilmiş hali http://www.fuyan.org/Sf_ver3206alpha_tur.zip virüs testinden geçirmeyi unutmayın.
bunu aynı zamanda Reinsnitz'e de yolarsan, archive kısmına koyacaktır.
__________________ aQuarium > right-click intellectual device "I am a legal alien"< |
 |
|
antivitamin
Starting Member
Turkey
13 Posts |
Posted - 29 May 2001 : 18:20:49
|
çok iyi olurdu dostum, ama sanırım Rein Snitz tarzanca bilmiyordur < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 30 May 2001 : 10:00:14
|
Turkçeye çevirdiğinizi sanıyorum. Hangi metodu kullandığınızı görmek için alıp içine baktım: Türkçeydi .
Mike, ana sayfadan ulaşılacak şekilde bu çevirileri başkaları da kullanabilsin diye downloadable yapıyor. Çevirinin doğru olarak yapıldığından ve "resmi" (argo vb içermeyen ve doğru) bir çeviri olduğundan eminseniz ona da gönderin ki siteye koysun.
Think Pink< |
 |
|
blackinwhite
Average Member

Turkey
657 Posts |
Posted - 30 May 2001 : 11:31:09
|
quote:
çok iyi olurdu dostum, ama sanırım Rein Snitz tarzanca bilmiyordur 
kendine haksızlık etme, bence gayet iyi olmuş, hemen yolla :) Downloads bölümünde "Add a Link" gibi birşey olacak. Oradan yollayabilirsin, yada direk Reinsnitz'e yazarsın.
 |
|
antivitamin
Starting Member
Turkey
13 Posts |
Posted - 30 May 2001 : 19:23:42
|
snitz'de bir açık var, kullanıcı adı sonuna boşluk kabul ediyor. Öncelikle onu halledeyim, sonra tamamını yeniden zipleyip server a atarım.Argo kelime kullanmamış olmalıyım, genelde kullanmam çünkü.Ancak resmi olabilecek bir çevirimi bunu bilemiyorum,burada sizin metallica sitesi benzetmeniz aklıma geldi.En iyisi alpha versiyonların bitmesini bekleyip yeni versiyon snitzi beraberce türkçeleştirmek.Böylece içimize daha çok siner sanıyorum.< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 30 May 2001 : 19:53:53
|
quote:
snitz'de bir açık var, kullanıcı adı sonuna boşluk kabul ediyor. Öncelikle onu halledeyim,
Bunu biraz anlatır mısınız? Dikkate değer olabilir.
quote:
Argo kelime kullanmamış olmalıyım, genelde kullanmam çünkü.Ancak resmi olabilecek bir çevirimi bunu bilemiyorum,burada sizin metallica sitesi benzetmeniz aklıma geldi.En iyisi alpha versiyonların bitmesini bekleyip yeni versiyon snitzi beraberce türkçeleştirmek.Böylece içimize daha çok siner sanıyorum.
Hey, şaka yapmıştım ... "Official" Türkçe sürümden (ne demekse) önce hazır birşeyler olması çok iyi olur. Ben elimdekini koymadım, çünkü epey eski bir sürümdü ve asıl bazı güvenlik açıkları vardı.
Önemli olan sizin içinize sinmesi. Bu önemli bir emek çünkü, kaybolmaması gerek. O güne kadar Türkiye'den de birçok kullanıcı kazanır forum. Bu emeklerin hepsinin ülkenin gelişmesine katkı olduğunu düşünüyorum.
Sevgiler
Think Pink< |
 |
|
antivitamin
Starting Member
Turkey
13 Posts |
Posted - 31 May 2001 : 08:09:26
|
şöyle bir açık; diyelimki siz adminsiniz veya herhangi bir kişi farketmez. Sizin nikinize ek olarak veya boşluk veya sonuna nokta koyarak kayıt olabilen kullanıcılar var ( örnek olarak webdersleri ) Ben bu sorunu register.asp'ye eklediğim aşağıdaki yama ile aştım ( satır 100 )
if (Instr(Request.Form("Name"), ">") > 0 ) or (Instr(Request.Form("Name"), "<") > 0) or (Instr(Request.Form("Name"), " ") > 0)_ or (Instr(Request.Form("Name"), " ") > 0) or (Instr(Request.Form("Name"), "_") > 0) or (Instr(Request.Form("Name"), ".") > 0) or (Instr(Request.Form("Name"), ",") > 0) then Err_Msg = Err_Msg & "<li>Kullanıcı adı için >, <, _ ve . kullanımına izin verilmedi, lütfen başka bir kullanıcı adı seçin.</li>" end if
çok önemli bir açık değil, ama ben yinede bunu koydum. Zip'i düzeltmekten de vazgeçtim.Sonuçta forumu indirenler bu fonksyionu istemiyor olabilir. deneme için www.yasamdersleri.com/forum a kayıt olmayı deneyebilirsiniz. Add link konusunu akşama halledeceğim 
Edited by - antivitamin on 31 May 2001 08:18:32< |
 |
|
Topic  |
|