Author |
Topic  |
NorthWind
Starting Member
5 Posts |
Posted - 27 December 2002 : 10:49:36
|
ok bu 9 sayfayi komple okudum sanirim daha turkcesi yok. simdi ben oturup cevirsem. Daha sonra yeni bir surum cikinca ve yeni surum dosyalarini yukleyince benim turkce olan foruma ing surum dosya kurmus olucam. yani benim forum bozulcak. bunu nasil onlerim? cevap alabilirmiyim? < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 28 December 2002 : 01:16:57
|
Hacker olmadığınız doğru. Kendini bu kadar ortada tutan kişi (fotoğraflarınız bile bende saklı) böyle adlandırılamaz. Sadece, başkasının bulduğu bir açığı kullanarak, insanların forumlarına saldırıp kırdınız o kadar.
LiveJournal'ınız burada: http://www.livejournal.com/talkread.bml?journal=northwind&itemid=8909&nc=1 ... Anasayfasında bile hangi forumları hacklediğinizi belirtiyorsunuz.
Bunu neden yaptığınızı ve neden hala buradan yardım istediğinizi merak ediyorum. Sakın bana açıkları bulup bir sürü foruma zarar vererek "kamu hizmeti" yaptığınızı söylemeyin!
Bülent Özden < |
Stop the WAR! |
 |
|
NorthWind
Starting Member
5 Posts |
Posted - 28 December 2002 : 04:45:01
|
demek fotograflarimi sakliyorsun ahaha beni begendin demek lol. eee yakisikli olmakda baska bir dert canim... neden yaptigimi sormussun ona gelince: eglence icin canim eglence ahahhaah o forumlari indirirken cok buyuk zevkler tattim... dua edinki burayi indirmedim, sadece ana server burasi diye. bana minnettar olmaniz lazim. basta senin hele. neyse ben turkiye yasalarina karsi gelen birsey yapmadim ve sen burda beni suclamaya yonelik mesajlar atiyorsun. biraz daha dikkatli cumleler kurmani tavsiye ederim. neyse turkcesini buldum aspindir.com sagolsun.... simdilik bunu kullanicam daha sonrada su multilanguage support cikinca ona gecebilirim belki. yada en iyisi olan phpbb kurarim. ama asp bildigim icin uzerinde degisikliklerde yapmak icin su anlik snitz kurdum. sorun cikarsa direk phpbb kurucam. ne kadar maas aliyorsun bulent? 1 milyardan fazla almiyorsundur? nede olsa devlet memurusun ahahaha < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 28 December 2002 : 11:18:30
|
- Eğer önceki soruma doğru dürüst bir yanıt verseydiniz, sizden Community Announcement forumlarına bir özür yazısı rica edecek ve buradan destek almanızın devamını sağlayacaktım. Bunun tam tersi gerçekleştiği için kullanıcı adınız kilitlenecektir.
- Lütfen Snitz forum kullanmayınız, buradan destek alamayacaksınız.
- Benim işimin ve kazandığım ücretin konu ile ne ilgisi olduğunu anlayamadım. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birinde üst düzey yöneticilik yapmış olmamdan bahsediyorsanız, hatalısınız. Yaptığımı "bu ülkenin bana verdikleri karşılığında bir ödeme, bir kamu hizmeti" olarak görmüş olsam da, öğrenmeniz için söylüyorum, sivil toplum kuruluşları devlete bağlı çalışan kuruluşlar değildir, özerktir. Söylediğiniz gibi devlet memuru olmuş olsam da, bunu etik kodlarım içinde yapmış olacağım için bundan onur duyardım.
- Bu konu artık ilk iletide geçmekte olan amacından çok uzaklaştığı için kilitlenecektir.
Umarım eğitiminize bir katkısı olmuştur. Biraz daha olgunlaşınca değerlendirirsiniz artık. < |
Stop the WAR! |
 |
|
Topic  |
|