Author |
Topic  |
bryce
Starting Member
22 Posts |
Posted - 25 October 2002 : 14:00:50
|
Forumda aynı anda en çok 60-70 civarı kişi oluyor.Forumda her sayfada oldugu söyleniyor.Yani devamlı bu sorun mevcut. Forumu arşivlemedim ama bunu deneyebilirim. MSSQL database'e bu problem arttıgı için geçtim ama bir faydası olmadıgını söylediler.Bu degişim yapılmadan önce database 14MB civarındaydı. Linkdeki açıklamayıda denedikten sonra sonucu bildiririm...< |
 |
|
hobbyrc
Starting Member
3 Posts |
Posted - 02 November 2002 : 17:44:41
|
merhaba . snitz forum niçin diğer forumlar gibi geniş kapsamlı değil acaba? kendi içinde mesajlaşma, online kullanıcılar, sol tarafta ufak resim, sol taraftaki ufak resim altına kısa yazılar vs. bunları neden yapmıyorlar. Bu kadar bilgiye sahip snitz yöneticileri bunun gibi mükemmel forum özelliklerinden niçin bizleri mahrum bırakıyorlar?
daha önce yazmıştım bunu ama sanırım silinmiş. inşaallah bu silinmez. < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 02 November 2002 : 19:09:13
|
Nedeni çok basit. Ana kodun içine ne kadar çok özellik giderse performans o kadar düşer, destek o kadar zorlaşır, kodu değiştirmek o kadar zorlaşır, güvenlik deliklerini kapatmak o kadar zorlaşır, vs.
Snitz temiz bir alt yapı sunuyor, gerisini eklenti (add-on) olarak nitelendirebileceğimiz MODlara bırakıyor. MODlar çekirdek ekip tarafından değil, MODun yazarı tarafından destekleniyor, hiç bir garantisi de (ne demekse) olmuyor.
Sorularınızı İngilizce sorabildiğiniz kadarıyla buradan daha çok verim alırsınız...
< |
Stop the WAR! |
 |
|
anadolubjk
Starting Member
31 Posts |
Posted - 04 November 2002 : 11:26:28
|
Merhaba Bülent bey, Şuan forumumu güncelledim. 3.4.03 versiyonunu kullanıyorum. 4.0 Beta 3 versiyonunu kullanmamın ne faydası olabilir?< |
 |
|
anadolubjk
Starting Member
31 Posts |
Posted - 04 November 2002 : 19:56:29
|
Merhaba Bülent Bey, 4.0 Beta 3 versiyonunu denedim, Türkçe dil desteği müthiş fakat 3.3.05 altyapısında. Benim forumumu 4.0 Beta 3 olarak çalıştırmam bazı sorunlar yaratabilir. 3.4.03 deki bir çok özelliği göremedim. 3.4.03 tabanlı bir Türkçe Dil destekli versiyonu çıkacak mı????< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 04 November 2002 : 22:59:41
|
Evet ama çok yakın değil.< |
Stop the WAR! |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 13 November 2002 : 06:00:17
|
Bozden, Snitz'in son sürümünü brinkster'de nasıl çalıştırabilirim, yardım eeeet! :((< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 13 November 2002 : 11:48:47
|
v3.4 ve Brinkster için bir sorun bildirimi anımsamıyorum, aradım bulamadım. MODlarda da
on error resume next
satırı kadar
on error goto 0
satırı olmasını sağlamak gerekir... < |
Stop the WAR! |
 |
|
GANYANCI
Starting Member
Turkey
10 Posts |
Posted - 19 November 2002 : 09:31:09
|
Active Users vs. 4.0.17 yi en son versiyon 40b03 çokdilli versiyona ekledim. Gayet güzel çalışıyor. Türkçeleştirilmesi bitince downlad edilebilir bir adrese atarım.
< |
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın!
|
 |
|
Imrathal
Starting Member
2 Posts |
Posted - 20 November 2002 : 11:25:14
|
Ben 3.4.03'ü türkçeleştirdim ama help ve admin bölümü zor geldi.  < |
 |
|
Nusret
Starting Member
1 Posts |
Posted - 23 December 2002 : 15:03:15
|
Sayın Bozden; Bu Snitz forum scriptini ilk olarak PC Net Dergisi'nde okuduğum bir yazı ile tanıdım. İlgimi çekti. Türkçeleştirileceğini de öğrenince daha bir ilgilendim. Ama ilgilendiğime ilgileneceğime neredeyse pişman oldum. Uzun bir süredir takip ediyorum, ama şöyle biz programcı vs. olmayanların anlayacağı şekilde ve iyi çalışan bir Türkçe destekli Snitz bulamadım. Size gelen bu tür mesajlara cevap olarak bazı linkler veriyorsunuz, ama o linke tıkladığımızda ya bitmemiş bir şeyle karşılaşıyoruz ya da linkin götürdüğü yerde bir sürü şeyle. Biliyorum, böyle bir şeyle uğraşmanın ne kadar zor olduğunu, ama bu işe girişmiş ve benim gibi birçok kişiye ümit vermişsiniz bir kere. Çabanızı da takdir ediyorum. Fakat şöyle adamakıllı bir link ve bu linkin götürdüğü yerde de hemen download edilebilen bir dosya verebilecek misiniz? Eğer bu biraz sitem dolu mesajıma cevap verebilirseniz memnun olurum. Nusret< |
Edited by - Nusret on 23 December 2002 15:04:29 |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 23 December 2002 : 15:54:58
|
Snitz v4 final için daha zaman var ve şu anda beta aşamasında. v4 Türkçe desteği için değil, latin dilleri için de değil, olası tüm dilleri desteklemek için hazırlanıyor. Dolayısıyla aynı forumda Japonların kullandığı takvimi, İngiliz ve Amerikalıların kullandığı saati, karakterleri, dili görebilmek gerekiyor.
"Adam gibi" çalışan bir v4 final olduğu zaman linki de olacak. Öte yandan v4b03.005 "adam gibi" çalışıyor ve birçok dili destekliyor... Onu kullanmanızı öneririm. < |
Stop the WAR! |
 |
|
NorthWind
Starting Member
5 Posts |
Posted - 26 December 2002 : 17:15:18
|
bozden naber baba ya? bir ugriyim dedim. baya oldu. nasil gidiyo? daha acik varmi etrafta ahahah. neyse bana su snitzin turkcesi lazim varmi sizde? danke schon < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 27 December 2002 : 06:50:29
|
Hacker'lara servis vermiyoruz.
Sen üniversiteden mezun olup Amerika'ya gidecektin, içeri girebildin mi? Yoksa hala Kıbrıs'ta mısın? Bu sene de festival olacak mı? < |
Stop the WAR! |
 |
|
NorthWind
Starting Member
5 Posts |
Posted - 27 December 2002 : 07:56:54
|
livejournalimi guzel okumussun aferim. neyse ben hacker filan degilim nerden cikardin hacker oldugumu anlamadim. siz forumu dogru kodlayinda acik kalmasin. yani problemi cikartan sizin elemanlar. haftaya microsoft system engineera basliyorum. arti bir yil calisip oyle gidicem. bir yerde tecrubem olsun. neyse su turkce lazim bana cidden. o kadar sey cevrilmez turkceye.sende vardir. bi gonderiver. bu arada happy new year to everybody.... < |
 |
|
Topic  |
|