Snitz Forums 2000
Snitz Forums 2000
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Snitz Forums 2000 DEV-Group
 DEV Internationalization (v4)
 WORKGROUP: TURKISH
 Forum Locked  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

bryce
Starting Member

22 Posts

Posted - 25 October 2002 :  14:00:50  Show Profile
Forumda aynı anda en çok 60-70 civarı kişi oluyor.Forumda her sayfada oldugu söyleniyor.Yani devamlı bu sorun mevcut.
Forumu arşivlemedim ama bunu deneyebilirim.
MSSQL database'e bu problem arttıgı için geçtim ama bir faydası olmadıgını söylediler.Bu degişim yapılmadan önce database 14MB civarındaydı.
Linkdeki açıklamayıda denedikten sonra sonucu bildiririm...<
Go to Top of Page

hobbyrc
Starting Member

3 Posts

Posted - 02 November 2002 :  17:44:41  Show Profile
merhaba .
snitz forum niçin diğer forumlar gibi geniş kapsamlı değil acaba?
kendi içinde mesajlaşma, online kullanıcılar, sol tarafta ufak resim, sol taraftaki ufak resim altına kısa yazılar vs. bunları neden yapmıyorlar. Bu kadar bilgiye sahip snitz yöneticileri bunun gibi mükemmel forum özelliklerinden niçin bizleri mahrum bırakıyorlar?

daha önce yazmıştım bunu ama sanırım silinmiş. inşaallah bu silinmez.
<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 02 November 2002 :  19:09:13  Show Profile
Nedeni çok basit. Ana kodun içine ne kadar çok özellik giderse performans o kadar düşer, destek o kadar zorlaşır, kodu değiştirmek o kadar zorlaşır, güvenlik deliklerini kapatmak o kadar zorlaşır, vs.

Snitz temiz bir alt yapı sunuyor, gerisini eklenti (add-on) olarak nitelendirebileceğimiz MODlara bırakıyor. MODlar çekirdek ekip tarafından değil, MODun yazarı tarafından destekleniyor, hiç bir garantisi de (ne demekse) olmuyor.

Sorularınızı İngilizce sorabildiğiniz kadarıyla buradan daha çok verim alırsınız...

<

Stop the WAR!
Go to Top of Page

anadolubjk
Starting Member

31 Posts

Posted - 04 November 2002 :  11:26:28  Show Profile
Merhaba Bülent bey,
Şuan forumumu güncelledim. 3.4.03 versiyonunu kullanıyorum. 4.0 Beta 3 versiyonunu kullanmamın ne faydası olabilir?<
Go to Top of Page

anadolubjk
Starting Member

31 Posts

Posted - 04 November 2002 :  19:56:29  Show Profile
Merhaba Bülent Bey,
4.0 Beta 3 versiyonunu denedim, Türkçe dil desteği müthiş fakat 3.3.05 altyapısında. Benim forumumu 4.0 Beta 3 olarak çalıştırmam bazı sorunlar yaratabilir. 3.4.03 deki bir çok özelliği göremedim. 3.4.03 tabanlı bir Türkçe Dil destekli versiyonu çıkacak mı????<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 04 November 2002 :  22:59:41  Show Profile
Evet ama çok yakın değil.<

Stop the WAR!
Go to Top of Page

Mariah
Starting Member

18 Posts

Posted - 13 November 2002 :  06:00:17  Show Profile  Visit Mariah's Homepage
Bozden, Snitz'in son sürümünü brinkster'de nasıl çalıştırabilirim, yardım eeeet! :((<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 13 November 2002 :  11:48:47  Show Profile
v3.4 ve Brinkster için bir sorun bildirimi anımsamıyorum, aradım bulamadım. MODlarda da

on error resume next

satırı kadar

on error goto 0

satırı olmasını sağlamak gerekir...
<

Stop the WAR!
Go to Top of Page

GANYANCI
Starting Member

Turkey
10 Posts

Posted - 19 November 2002 :  09:31:09  Show Profile  Visit GANYANCI's Homepage  Send GANYANCI an ICQ Message
Active Users vs. 4.0.17 yi en son versiyon 40b03 çokdilli versiyona ekledim. Gayet güzel çalışıyor. Türkçeleştirilmesi bitince downlad edilebilir bir adrese atarım.

<

Şans Gölgeniz Olsun.
Hiç Peşinizi Bırakmasın!
Go to Top of Page

Imrathal
Starting Member

2 Posts

Posted - 20 November 2002 :  11:25:14  Show Profile
Ben 3.4.03'ü türkçeleştirdim ama help ve admin bölümü zor geldi. <
Go to Top of Page

Nusret
Starting Member

1 Posts

Posted - 23 December 2002 :  15:03:15  Show Profile
Sayın Bozden;
Bu Snitz forum scriptini ilk olarak PC Net Dergisi'nde okuduğum bir yazı ile tanıdım. İlgimi çekti. Türkçeleştirileceğini de öğrenince daha bir ilgilendim. Ama ilgilendiğime ilgileneceğime neredeyse pişman oldum. Uzun bir süredir takip ediyorum, ama şöyle biz programcı vs. olmayanların anlayacağı şekilde ve iyi çalışan bir Türkçe destekli Snitz bulamadım. Size gelen bu tür mesajlara cevap olarak bazı linkler veriyorsunuz, ama o linke tıkladığımızda ya bitmemiş bir şeyle karşılaşıyoruz ya da linkin götürdüğü yerde bir sürü şeyle.
Biliyorum, böyle bir şeyle uğraşmanın ne kadar zor olduğunu, ama bu işe girişmiş ve benim gibi birçok kişiye ümit vermişsiniz bir kere. Çabanızı da takdir ediyorum.
Fakat şöyle adamakıllı bir link ve bu linkin götürdüğü yerde de hemen download edilebilen bir dosya verebilecek misiniz? Eğer bu biraz sitem dolu mesajıma cevap verebilirseniz memnun olurum.
Nusret<

Edited by - Nusret on 23 December 2002 15:04:29
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 23 December 2002 :  15:54:58  Show Profile
Snitz v4 final için daha zaman var ve şu anda beta aşamasında. v4 Türkçe desteği için değil, latin dilleri için de değil, olası tüm dilleri desteklemek için hazırlanıyor. Dolayısıyla aynı forumda Japonların kullandığı takvimi, İngiliz ve Amerikalıların kullandığı saati, karakterleri, dili görebilmek gerekiyor.

"Adam gibi" çalışan bir v4 final olduğu zaman linki de olacak. Öte yandan v4b03.005 "adam gibi" çalışıyor ve birçok dili destekliyor... Onu kullanmanızı öneririm.
<

Stop the WAR!
Go to Top of Page

NorthWind
Starting Member

5 Posts

Posted - 26 December 2002 :  17:15:18  Show Profile
bozden naber baba ya? bir ugriyim dedim. baya oldu. nasil gidiyo?
daha acik varmi etrafta ahahah.
neyse bana su snitzin turkcesi lazim varmi sizde?
danke schon
<
Go to Top of Page

Deleted
deleted

4116 Posts

Posted - 27 December 2002 :  06:50:29  Show Profile
Hacker'lara servis vermiyoruz.

Sen üniversiteden mezun olup Amerika'ya gidecektin, içeri girebildin mi? Yoksa hala Kıbrıs'ta mısın? Bu sene de festival olacak mı?
<

Stop the WAR!
Go to Top of Page

NorthWind
Starting Member

5 Posts

Posted - 27 December 2002 :  07:56:54  Show Profile
livejournalimi guzel okumussun aferim. neyse ben hacker filan degilim nerden cikardin hacker oldugumu anlamadim. siz forumu dogru kodlayinda acik kalmasin. yani problemi cikartan sizin elemanlar.
haftaya microsoft system engineera basliyorum. arti bir yil calisip oyle gidicem. bir yerde tecrubem olsun.
neyse su turkce lazim bana cidden. o kadar sey cevrilmez turkceye.sende vardir. bi gonderiver.
bu arada happy new year to everybody....
<
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 Forum Locked  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000 © 2000-2021 Snitz™ Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07