Author |
Topic  |
CodeName
Junior Member

296 Posts |
Posted - 21 September 2002 : 02:31:03
|
Evet Kod ları Farkettim ,
Biliyorum Galiba Vazgeçeceğim < |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 29 September 2002 : 15:55:08
|
Arkadaşlar, benim sitemde Snitz 3.3 kurulu... Son versiyona geçmek istiyorum, ama birkaç gündür uğraşmama rağmen bunun yolunu bulamadım... Yeni versiyona şuanki db'yi koydum, sonra Mod. Kurulumundan update ettim, ama foruma döndüğümde default.asp'deki bir satırda hata olduğunu söyledi. Sayfaları Türkçe'ye çevirmek de zorluyor bir yandan, İngilizce'm çok az... Bana da yardım eder misiniz? http://www.aksiseda.com sitemin adresi... İstediğiniz bir şey olursa ben de sizin için elimden geleni yaparım...
Sevgilerimle,< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 30 September 2002 : 05:13:23
|
Sevgili Mariah, biraz daha sabredebilirsen Türkçe çevirisi dahil olmak üzere v4b04 hazır olacak. Bugünlerde onun üzerine tam zaman ayırabiliyorum.
Yükseltme sırasında çıkan sorun için benele yazışabilirsin, bana bir e-posta at lütfen 
Eğer v3.4 üzerine kendiniz çeviri yaparsanız, v4 ve sonrakilerle uyumsuz bir iş yapmış olacaksınız. Ayrıca diğer çeviriler de tamamlanınca isterseniz Çince-Türkçe bir siteniz bile olabilir :) < |
Stop the WAR! |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 30 September 2002 : 07:46:26
|
Sevgili bozden, sağol... Bir süre daha bekleyebilirim tabii... Tahminen ne kadar sürer tamamlaman? İstersen sen bitir, ondan sonra birlikte benim forumu bu sürüme yükseltiriz, ne dersin? Yapabileceğim bir şey varsa söyle lütfen... Çok yakın arkadaşlarım da kendi forumlarını yükseltmek için beni bekliyor, onlar hiç bilmiyorlar bu olayı... Benimkini tamamlayınca onlara da el atarız birlikte, olur mu?
Sevgilerimle,< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 30 September 2002 : 08:44:14
|
Hazır olunca çevirilerin kontrolüne yardımcı olabilirsin tabii ... Açıkcası bu konu yardım için başladı ama herkesin Türkçe'den anladığı farklı olabiliyor. Ben yeni Türkçe'yi daha çok kullanıyorum ve mümkün olduğunca teknik terimlerde de Türkçe karşılıklarını bulmaya çalışıyorum.
Hilal, senin Internete ayıracak zamanın var görünüyor, bu konularda yardımcı olabilirsen sevinirim .
Bu yardım isteği diğer arkadaşlar için de geçerli tabii ki.... < |
Stop the WAR! |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 30 September 2002 : 17:27:36
|
Nasıl bir yardım? Ben İngilizce bilmiyorum maalesef... Ne yapabilirim?< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 30 September 2002 : 18:26:24
|
Hazır olunca söylerim ... Arada buralara bakın olur mu?< |
Stop the WAR! |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 01 October 2002 : 02:06:08
|
Tamam bakınırım... :))< |
 |
|
bryce
Starting Member
22 Posts |
Posted - 01 October 2002 : 05:17:02
|
Selam, Kusura bakmayın buraya hep sorun için birşeyler yazıyorum ama belki birgün çözüm bulmayada başlarım. Benim sorunum su Hosting firması forumun performansındaki düşüşü önlemek için veri tabanını Access den MySQL'e geçirmem gerektigini söyledi.Bunu yapacagım fakat bilgileri yeni database'e aktarma ihtimalim varmı?Eger varsa ne sekilde olur? Teşekkürler...< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 01 October 2002 : 09:54:33
|
Şu hosting firmalarının daha fazl para tırtıklamak için attığı yalanlardan olmasın bu? Access ile aynı anda (gerçekten aynı AN ama) 12-15 kullanıcıya kadar çalışıyor, bu da foruma bakan (active users anlamında) 100-200 kullanıcı demek. Bu kadar kullanıcı var mı? Öte yandan tabii ki MySQL gelecek için daha iyi.
MySQL hiç kullanmadım. Bu forumda MySQL kısmı var orada 1000 kere sorulmuştur bu soru . < |
Stop the WAR! |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 04 October 2002 : 13:40:11
|
bozden forumdan haber var mı?< |
 |
|
anadolubjk
Starting Member
31 Posts |
Posted - 05 October 2002 : 17:53:52
|
Merhaba Bülent Bey, Çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Türkçeleştirme ile ilgili herhangi bir çalışmada ben de size yardım edebilirim. Şu anda sitemizde 3.3.05 versiyonunu kullanıyoruz. 3.1 Final ile başladık bu versiyona kadar geldik. Upgradeler sonunda bazı sorunlar çıktı bazılarını halledebildik. 3.3.05 in Türkçesini ben şu adresten indirdim. http://www.canaksoy.com/s335tr.zip Türkçesi üzerinde biraz daha düzenleme yaptım. Şimdilik idare ediyoruz. 3.3.05'in üzerine yüklenebilecek UPGRADE hangisi? Yüklemek herhangi bir fayda sağlar mı? Ayrıca Hot topic sorunumuz vardı hallettik ( sizin yardımınızla ) ama şu an internet üzerinden sayfada görüntülenen konu sayısını değiştiremiyoruz. Sadece database'i indirip üzerinde değişiklik yapıp gönderince oluyor. Bununla ilgili bir düzeltme var mı? Daha önce Snitz Exchange sitesinde üyelerin doğum günleri ile ilgili bir mod görmüştüm. Şu an ulaşamıyorum sizin bildiğiniz bir mod var mı? Üyelerin doğum gününü kutlayacak filan. Yaptığınız çalışmalar için teşekkürler... Son bir not: Ben ce bu topic türkçe kalmalı. Her ne kadar ingilizce bilsekde ana dilimizde sorunumuzu anlatmak ve çözmek daha rahat oluyor bence...< |
Edited by - anadolubjk on 05 October 2002 17:55:19 |
 |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 09 October 2002 : 08:15:55
|
Bozdeeeeeeeen, bitmedi mi daha?! Daha çok sürecekse forumu güncellememe yardım et, Türkçe'sini üzerine ekleriz, olmaz mı? Herkes bu sürüme geçmiş... Ben de istiyorum yaaaa! :((((< |
 |
|
anadolubjk
Starting Member
31 Posts |
Posted - 09 October 2002 : 09:02:01
|
evet ya forumumu g üncelleştirmeye karar verdim. 3.4.032e geçecem ama türkçesini bekliyorum...< |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 09 October 2002 : 13:56:13
|
Arkadaşlar, bu iş sandığınız kadar kolay değil. İzliyor musunuz bilmiyorum ama işin durumu ve yapılanlar http://forum.snitz.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26784 bağlantısında var. Olay sadece Türkçeye çeviri değil, Türkçeyi de, Çinceyi de, Arapçayı (sağdan sola :) da halledecek bir sistem kurmak...
Eğer bunu bekleyemeyecek kadar acilse işiniz, iki seçeneğiniz var: a) v4b03.005'i kullanmak (ki ben bunu yapardım) b) v3.4'ü alıp haftalarca yarım yamalak çeviri yapıp bir süre onu kullanmak. c) v3.4'ü ingilizce olarak kullanmak.
Hilal, forumu güncellemek için yardım istiyorsan bana bir e-posta lütfen ... < |
Stop the WAR! |
 |
|
Topic  |
|