Author |
Topic |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 06 February 2003 : 08:16:14
|
Türkçe grubu kapalydı, o yüzden buraya yazıyorum kusua bakmayın... Forumumdaki e-mail sistemi, yani kayıt olurken üyeye aktivasyon linki gönderen kısım çalışmıyor, neden olabilir?< |
|
Kat
Advanced Member
United Kingdom
3065 Posts |
|
Deleted
deleted
4116 Posts |
Posted - 06 February 2003 : 11:10:33
|
Let me help her, she is not good in English ... She is asking: "What may be the reason of my activation e-mail system ceased working?"
E-posta sisteminde bir sorun var. Örneğin e-posta sunucusu ya da ayarları değişmiş olabilir, web sunucusu üzerinde bulunan kullanığınız e-posta "component" kaldırılmış olabilir. E-posta (admin sayfaları) ayarları nedir? < |
Stop the WAR! |
|
|
Kat
Advanced Member
United Kingdom
3065 Posts |
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 06 February 2003 : 13:14:12
|
Bütün ayarlar açık, mail component ASPEMail. Normalde bütün genelde kullanılan component'leri destekliyor, ama önceki sürümde CDONTS idi, yine öyle mi yapayım?< |
|
|
Deleted
deleted
4116 Posts |
Posted - 06 February 2003 : 14:06:06
|
En iyisi çalışanıdır :) < |
Stop the WAR! |
|
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 30 August 2003 : 13:33:57
|
Deleted, benim e-mail sistemim hala çalışmıyor. Mailler bana geliyor ama başkalarına gitmiyor, özellikle aktivasyon linkleri. Bazı üyeler de login olmakta zorlanıyormuş, bunun nedeni ne olabilir?< |
|
|
btekcan
Junior Member
Turkey
112 Posts |
Posted - 01 September 2003 : 03:51:21
|
Merhaba
Ben kayıt olmama rağmen aktivasyon maili gelmedi.CDONTS zaten sistem tarafından her halikarda desteklenir,bence onu açın ve tekrar deneyelim.Keza 10 dakika olmasına rağmen henüz mail gelmedi.
Sevgiler
Bülent Tekcan< |
|
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 03 September 2003 : 12:32:34
|
Ben seni onayladım ama gelmedi mi link? Şimdi CDONTS yaptım, ya yine çalışmazsa?< |
|
|
Mariah
Starting Member
18 Posts |
Posted - 07 July 2004 : 04:37:35
|
E-mail fonksiyonum hala çalışmıyor, arkadaşımın forumu snitz, onunki de çalışmıyor, ne yapmamız gerek?< |
|
|
|
Topic |
|