Snitz Forums 2000
Snitz Forums 2000
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Snitz Forums 2000 DEV-Group
 DEV Bug Reports (Open)
 No Permission to post in Community Forum
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

Davio
Development Team Member

Jamaica
12217 Posts

Posted - 17 March 2024 :  01:23:53  Show Profile  Reply with Quote
Hey Huw,

Just came back to reply to the "I'm Alive" topic you posted in. I was able to access the forum when logged out, but after logging in, it won't let me access the Community Discussion Forum or the topic. It's like I have less permissions being logged in. lol

This is the url https://forum.snitz.com/forum/Forum/Posts/9?pagenum=1&archived=0
The error: "You do not have permission to post in this forum
Return to Forum"

I can access it if I log out. You messing with my permissions?

Support Snitz Forums

HuwR
Forum Admin

United Kingdom
20583 Posts

Posted - 17 March 2024 :  08:16:52  Show Profile  Visit HuwR's Homepage  Reply with Quote
No idea, that forum does not have any restrictions

MVC .net dev/test site | MVC .net running on Raspberry Pi
Go to Top of Page

Davio
Development Team Member

Jamaica
12217 Posts

Posted - 17 March 2024 :  17:37:27  Show Profile  Reply with Quote
Ok I can see both forums again, once I logged back in today. Good luck figuring this one out. lol
If you need more info, let me know.

BTW, I can see the Ze moderator forum logged out and logged in. But can't see any topics or change the time frame topics are shown, regardless of being logged in or out.

Don't know if it's the same permission issue or not, but throwing that one out there.

Support Snitz Forums
Go to Top of Page

HuwR
Forum Admin

United Kingdom
20583 Posts

Posted - 17 March 2024 :  17:47:02  Show Profile  Visit HuwR's Homepage  Reply with Quote
[quote]BTW, I can see the Ze moderator forum logged out and logged in. But can't see any topics or change the time frame topics are shown, regardless of being logged in or out.

Don't know if it's the same permission issue or not, but throwing that one out there.[/quote=Originally posted by Davio]
Could be, I'll investigate.

MVC .net dev/test site | MVC .net running on Raspberry Pi
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Snitz Forums 2000 © 2000-2021 Snitz™ Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.04 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07