Author |
Topic  |
|
GANYANCI
Starting Member
Turkey
10 Posts |
Posted - 29 May 2002 : 07:40:52
|
Merhabalar. 3.3 kullanan bir forumum var. 3.5 e gecmek istiyorum ama o zaman da Türkçe - İngilizce secim yapan menuler kayboluyor. Üstelik Printer Friendly menusu filan da çıkmıyor. Şöyle bir iki tane kalite mod u hazir uygulanmış, versiyon 3.5 hazır çalışan, eng - Turkish menusu bozuk olmayan bir download linki var mı? Active users, poll, Slash Mod, Avatar falan da hazir olursa makbule geçer. Tembellikte rekor kırmak istemem ama uğraşmak ta zor yahu. Benim forumun kullanıcıları bilgisayardan fazla anlamayan At Yarışı kullanıcıları. Türkçe desteğinin kaybolmaması çok önemli.
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın!
[moved by bozden on 02 October 2002]
< |
Edited by - Deleted on 02 October 2002 21:46:30 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 29 May 2002 : 08:51:10
|
Lütfen Snitz Forum 2000 logosunu/yazısını ve linkini görünür şekilde geri koyunuz. Bunu yapana kadar buradan yardım alamazsınız.
Sanırım http://www.bankocu.com/forum/logo_powered_by.gif adresindeki GIF dosyası silinmiş.
Ayrıca lütfen buradaki yazışmalarınızda İngilizce kullanınız.
Please correct the problem with your Snitz Forum 2000 logo. Although you did not change the code, it is not viewable. Until you correct this problem, you will not get any support from here.
I think you deleted the GIF file at http://www.bankocu.com/forum/logo_powered_by.gif .
Also, please use English as the primary language while posting here.
Think Pink ==> Start Internationalization Here
Edited by - bozden on 29 May 2002 08:55:19< |
 |
|
GANYANCI
Starting Member
Turkey
10 Posts |
Posted - 30 May 2002 : 10:38:33
|
Logo yerinde duruyor yahu.
http://www.bankocu.com/forum/logo_powered_by.gif linkine bakarsaniz görürsünüz. Bu arada İngilizcemi yeterli görmüyorum derdimi anlatacak kadar. Eğer Türkçe yazabileceğim bir link varsa öğrenmek isterim.
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın! < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
Posted - 30 May 2002 : 12:47:16
|
quote:
Logo yerinde duruyor yahu.
http://www.bankocu.com/forum/logo_powered_by.gif linkine bakarsaniz görürsünüz. Bu arada İngilizcemi yeterli görmüyorum derdimi anlatacak kadar. Eğer Türkçe yazabileceğim bir link varsa öğrenmek isterim.
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın!
Şimdi tamam , eskiden X çıkıyordu.
v4beta kullandığınız görünüyor. Sakın v3.x ile v4x'i birbiriyle karıştırmayın. v3.3.05 ile v4b03.004 (yani patch004'ün v4b03 üzerine uygulanmış hali) güvenlik ve diğer özellikle açısından aynı. Yani siz v4b03.004'e geçin... İlgili bilgi imzamdaki linkte var.
Diğer konular...
TR-İNG menü: v3.x'de bu yok, v4x'de bunun açık olması için config.asp dosyasında blnLangSupport = True yapmanız gerek.
Printer Friendly linkinin kaybolmasının nedeni admin options'da e-posta ayarlarınızın olmamasından olmalı.
MOD'lu forum: Hayır, v4b için böyle bir şey yok. Zaten v4b FINAL çıkıncaya kadar da olması mantıklı değil. MOD'ların da v4 uyumlu hale gelmesi gerek öncelikle. Uyumlu sayılabilecek Active Users 4, Events Calendar, GuestBook gibi bir iki MOD var "alpha" ya da "beta" seviyesinde...
Hasan Abiye selamlar .
Think Pink ==> Start Internationalization Here< |
 |
|
GANYANCI
Starting Member
Turkey
10 Posts |
Posted - 01 June 2002 : 11:54:36
|
quote:
v4beta kullandığınız görünüyor. Sakın v3.x ile v4x'i birbiriyle karıştırmayın. v3.3.05 ile v4b03.004 (yani patch004'ün v4b03 üzerine uygulanmış hali) güvenlik ve diğer özellikle açısından aynı. Yani siz v4b03.004'e geçin... İlgili bilgi imzamdaki linkte var.
Diğer konular...
TR-İNG menü: v3.x'de bu yok, v4x'de bunun açık olması için config.asp dosyasında blnLangSupport = True yapmanız gerek.
Printer Friendly linkinin kaybolmasının nedeni admin options'da e-posta ayarlarınızın olmamasından olmalı.
Aynen dediklerini yaptım teşekkürler. (Bu arada Hasan Abi 15 günlüğüne LONDRA'ya gitti.) Snitz iconunun üzerine gelince hala versiyon 3.03.03 yaziyor ama sanirim güvenlik acisindan sorunlu durumda değilim. (Umarım yanılmıyorum.) Ayrıca bir başka thread altında önerdiğin compare programlarını da aldım çok işime yaradı. Eskiden beri bu iş için Microsoft C.600 kullanırım. Nihayet windows ta da böyle bir şeyle karşılaştım. Sevgiler.
Şans Gölgeniz Olsun. Hiç Peşinizi Bırakmasın! < |
 |
|
Deleted
deleted

4116 Posts |
|
|
Topic  |
|