Author |
Topic |
|
romantik
Starting Member
Turkey
28 Posts |
Posted - 17 April 2002 : 17:34:45
|
Sevgili arkadaşlar,
Öncelikle hepinizden özür diliyorum çünkü ingilizcem olmadığı için türkçe yazmak zorundayım...
Benim öğrenmek istediğim şu anda burada kullanılan forumun veya portal içerikli forum'un tam bir versiyonu yokmu? Hangi mod'u eklesem hata veriyor. Özellikle E-mail validasyon modu üyeleri data ya eklemiyor.
Not: İçerikte 3 mod yeterli aslında..
E-mail validation Active user Private Message
Ama daha fazlası da olursa hayır demem...
olumlu veya olumsuz bir yanıt lütfen...
Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
Edited by - romantik on 17 April 2002 17:37:40 |
|
Deleted
deleted
4116 Posts |
Posted - 17 April 2002 : 18:04:32
|
Sorry for using Turkish, but romantik does not know English...
Selam,
Burada kullanılan forum v3.3.03, yakında v3.4 çıkacak. Bu forumların Türkçe'si yok, İngilizce olsa olur mu?
Çok dilli sürüm (v4) henüz hazır değil ve MOD'ların gerek v3.4 gerekse v4.x için adapte edilmesi zaman alacaktır (her biri çıktıktan sonra 2-3 ay).
Ben bu modları hiç kullanmadım ama: "E-Mail validation" 3.4'ün içinde var olacak, son sürüm "Active User v4" zaten çok dilli hazırlandı, "Private Message" ise bildiğim kadarı ile şu anki sürümde sorun çıkarıyor.
"Özellikle E-mail validasyon modu üyeleri data ya eklemiyor." Bununla ne demek istediğinizi anlamadım. Bunu yapmıyorsa ne işe yarar ki?
Huw Reddick'in zaten MODlanmış olan forum versiyonunu denediniz mi?
Think Pink ==> Start Internationalization Here |
|
|
romantik
Starting Member
Turkey
28 Posts |
Posted - 17 April 2002 : 18:20:03
|
Selam,
Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum... İngilizce olması hiç önemli değil, sadece benim istediğim üye kayıt olurken gerçek bir mail adresi alalım. Üyeler Forum da mı görelim... Özel Mesaj atmalarını sağlayalım...
Ama birde çok önemli bir özellik olan IP ban olayı'nın sistemde olması gerekmektedir, böylece kapsamlı forumlarda koruyucu bir özellik olarak kullanılması ve diğer üyelerin rahatsızlığı giderilecektir... quote: "Özellikle E-mail validasyon modu üyeleri data ya eklemiyor." Bununla ne demek istediğinizi anlamadım. Bunu yapmıyorsa ne işe yarar ki?
Bu modu eklediğimde data da açması gereken table'da sanırım bir hata var mail yollanıyor fakat database'ye kayıt etmediği için hata veriyor...
Ve son olarak Huw Reddick'in Forum versiyonuna ulaşamadım, adres verirseniz sevinirim...
İlginiz için teşekkür ediyorum...
Edited by - romantik on 17 April 2002 18:24:28 |
|
|
Deleted
deleted
4116 Posts |
|
romantik
Starting Member
Turkey
28 Posts |
Posted - 19 April 2002 : 16:26:09
|
dear bulent, thanks for your help I can come for asking sthng
have a good work
|
|
|
Deleted
deleted
4116 Posts |
Posted - 19 April 2002 : 16:30:18
|
quote:
dear bulent, thanks for your help I can come for asking sthng
have a good work
I have never tried Huw's version. You can get support for his version on his forums.
Think Pink ==> Start Internationalization Here |
|
|
romantik
Starting Member
Turkey
28 Posts |
Posted - 20 April 2002 : 19:31:14
|
Sevgili Bülent,
v3.4 çıkana kadar beklemek gerekecek, Çünkü modlanmış forumlar düzgün çalışmıyor...
Ben denedim ve hiç bir şekilde verim alamadım...
Edited by - romantik on 20 April 2002 19:35:12 |
|
|
|
Topic |
|